UTSTÄLLNINGAR VÅREN 2021


Denna utställning är inställd för Biblioteket är stängt.
16/1 - 17/2
Emma Dock
I drömmen var jag en tråd och tråden var oändlig. Utan varken början eller slut svävade tråden genom tid och rum. Den skapade karaktärer och nya världar genom allt den rörde vid.
Älskade tråd, sluta aldrig. Jag arbetar med kostymdesign i olika former och spretigt. Skisser, konstruktion & sömnad, broderi, film, scen & foto. Skapar karaktärer, världar och drömmar.
Välkomna in.


20/3 - 21/4
Berit Jonsvik
Mina bilder kommer ofta till i samband med olika projekt eller som ett resultat av resor. Materialen skiftar alltifrån akvareller, grafik till tredimensionella skulpturer. Här visar jag akvareller från en stipendievistelse i Grez-sur-Loing och grafik från mina Japan-resor, samt skulptur i sten och betong. En serie akvareller kommer från projektet Telluriska Perspektiv, som gestaltar frågor kring rymden, jorden och allas vår plats i universum.


24/4 - 26/5
Ulf Jansson
Vi rör oss i ett nätverk och under dygnet uppstår otaligamöten.
I ”Punktligamöten” möts de virtuella och reella världarna.

Mobirise
Mobirise

Utställningar i Båstad Konstgalleri 

Lördagen 8/8 – Onsdagen  2/9

Jonas Högström, Skulpturkonst.
Hemsida: http://bronsskulpturer.com/
Konstföreningens intervju med Jonas, som här presenterar sig själv och sin utställning. (Länk till filmklipp ännu inte klar).

Mobirise

Lördagen 5/9 – Onsdagen 30/9

Bodil Magnusson, Konstglas.

Hemsida: http://www.bodilmagnusson.se/
Konstföreningens intervju med Bodil, som här presenterar sig själv och sin utställning. (Länk till filmklipp ännu inte klar).

Mobirise

Lördag 24/10 – Onsdag 18/11

Margaretha Jansson, Måleri- och skulpturkonst.
Hemsida: http://signerat-mj.se/
Konstföreningens intervju med Margaretha, som här presenterar sig själv och sin utställning. (Länk till filmklipp ännu inte klar).

The site was designed with Mobirise web templates